Takk for din forespørsel!

Du har nå tatt det første steget mot å bygge det perfekte teamet i din bedrift.
Du vil bli ringt opp av oss fortløpende for å avtale et møte, enten du måtte foretrekke å ta det fysisk eller over video.

Og skulle dere ønske enda mer?

Gjennom et samarbeid med oss kan dere …

Halvere rekrutteringsprosessen ved å få tilgang til et bredere nettverk og finne flere relevante kandidater til din bedrift.

Via e-boken vår har du tilgang til de beste intervjutriksene, alt du trenger nå er de beste kandidatene – og det kan vi hjelpe dere med!

Vi har lang erfaring og gir oss ikke før vi finner den perfekte match mellom kandidat og kunde. Det aller beste vi gjør er å følge noen inn i drømmejobben, eller å finne talentet som overgår vår oppdragsgivers forventninger.

Noen av våre referanser

Veterinærinstituttet har samarbeidet med BackUp Personell siden 2015. De har bistått vår tekniskavdeling med relevant bemanning.

«Det som skiller BackUp fra andre leverandører er en veldig profesjonell oppfølging av hele prosessen. Min kontaktperson har skapt trygge rammer både for meg som oppdragsgiver og for de nye ansatte.


Selektiv rekruttering, gode ryddige kontrakter, aktiv og meget hyggelig oppfølging gjør BackUp Personell til det beste bemanningsbyrået jeg har samarbeidet med.»


Marcin Niziol

Driftsleder

Hvem får du snakke med?

Ida Carina S. Andersen

Salgs- og markedsansvarlig

Hei, Ida Carina her! Det er meg du kommer til å få snakke med under din 30-minutters konsultasjonstime med oss. Sammen vil vi kartlegge behovene deres, sette sammen en kravspesifikasjon – også vil jeg så klart kunne svare på andre spørsmål dere måtte ha.

Jeg ser frem til praten!

BackUp Personell AS er et bemannings- og rekrutteringsselskap etablert i 1997. Vi har en solid kundeportefølje og kandidatbase, og gjennom våre avdelingskontorer bemanner vi i dag store deler av Norge.

Telefon: 23 100 250

Epostadresse: [email protected]

Org. nr.: 978 642 578 MVA

Smeltedigelen 1, 0195 Oslo